Celebrity Brows Kit


De nieuwe Celebrity Brows kit is de must have voor iedereens dressoir.
Door het gebruik van de 7 unieke patronen helpt deze kit u de perfecte wenkbrauw te creëren en te behouden tussen de salon bezoeken door.

De geweldige unieke langdurige poeder zal de wenkbrauw vorm geven die u nodig heeft, de hele dag door. Dit product brengt uw wenkbrauwen naar de 21e eeuw. Wat u een vollere meer gedefinieerde vorm en uitstraling geeft. Deze kit geeft u de stappen naar de perfecte wenkbrauwen in een paar minuten.

Een handleiding om te gebruiken evenals 3 kleuren om uit te kiezen en 7 fantastische patronen om een ​​nieuwe wenkbrauw vorm te maken. Pincet, dubbelzijdige borstel, wenkbrauw potlood en een wax zijn de toevoegingen aan de kit waardoor het een complete set is om uw dagelijkse routine bij te staan.

celebrity brow

Er zijn drie kleuren in een set, het is zo veel makkelijker en geld besparend als u onzeker bent over welke tint te nemen. U kunt zelfs twee kleuren mengen als u een tussen tint heeft. De poeders zijn zeer gepigmenteerd en voelen zijdezacht aan.

De wax in de kit helpt echt om de wenkbrauw haartjes naar beneden te houden en is ook briljant  voor het aanhechten van de poeder, wat ook betekent dat het de poeder meer pigment geeft wanneer u het toepast op de wenkbrauw. Dus houd hier rekening mee bij de toepassing en probeer niet om de borstel te overbelasten want dan kunt u met wenkbrauwen die te donker zijn eindigen.
Dit betekent echter wel dat de kit zelf een stuk langer zal mee gaan omdat u minder poeder
nodig heeft dan gebruikelijk.
 


Wat zit er in


3 tinten van langdurige kleur
(blond, bruin, houtskool)
1 fixing wax

 


7 Unieke patronen:
Dik, medium, fijn, extra dik en lang,
ouderen, de beroemdheid wenkbrauw, mannen wenkbrauw
 


Wenkbrauw potlood 


Pincet

Dubbelzijdige borstel

Spiegel + Instructie boekje

Het Resultaat